Realizare site
AcasăDiverseAgentii Western Union Tulcea

Agentii Western Union Tulcea

Agentii Western Union Tulcea. Locatii Tulcea, Sulina, Isaccea, Măcin, Babadag. Program Non-Stop sau normal

Agentii Western Union Tulcea. Dacă ești în căutarea unei modalități sigure, rapide și fiabile de a trimite bani oriunde în lume, Western Union este alegerea perfectă pentru tine. Cu toate acestea, înainte de a te angaja într-un transfer de bani, este important să înțelegi comisioanele, posibilele probleme întâlnite și cât timp durează până când banii ajung la destinație. Aici sunt câteva informații utile pentru clienții din Tulcea, Sulina, Isaccea, Măcin, Babadag, judetul Tulcea.

Comisioane și Taxe Agentii Western Union Tulcea

Western Union Tulcea percepe comisioane și taxe pentru serviciile sale de transfer de bani, iar acestea pot varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv suma trimisă, țara de origine și destinație, metoda de transfer și valuta trimisă. Este important să consulți instrumentele lor online pentru a calcula costul estimat al transferului tău înainte de a proceda.

Agentii Western Union Tulcea. În general, comisioanele pot fi mai mari pentru transferurile de numerar decât pentru cele online sau prin intermediul aplicațiilor mobile. De asemenea, trebuie să ții cont și de eventualele taxe de schimb valutar, în funcție de valuta în care trimiti banii și de valuta în care destinatarul îi primește.

Lista Agentii Western Union Tulcea (Tulcea, Sulina, Isaccea, Măcin, Babadag)

POSTA ROMANA

AgentDeschis până la 16:00

Adresă: Str Mihai Viteazu Nr 33, Vladeni

Telefon: +40213147912

POSTA ROMANA

AgentDeschis până la 11:00

Adresă: Str Vlad Tepes Nr 3, Ograda

Telefon: +40213147912

POSTA ROMANA

AgentDeschis până la 11:00

Adresă: Str Stefan Cel Mare Nr 31, Scanteia

Telefon: +40213147912

370101 BC DELTACOOP – SULINA

AgentDeschis până la 16:30

Adresă: Str 1 Nr 189 Sc A Ap 1 Parter Loc S, Sulina, TULCEA , 825400

POSTA ROMANA

AgentDeschis până la 13:30

Adresă: Str Al Ioan Cuza Nr 61, Reviga

Telefon: +40213147912

POSTA ROMANA

AgentDeschis până la 20:00

Adresă: Strada 1848 Bl 14, TULCEA 3, Tulcea, TULCEA , 820190

Telefon: +40213147912

ILEDUCIA PLUS SRL

AgentDeschis până la 20:00

Adresă: Strada 1848 Colt Cu Frasinului Nr 2, CAMERA 2 BLOC 2, Tulcea, TULCEA , 820260

BANCA TRANSILVANIA

AgentDeschis până la 17:30

Adresă: Str Babadag Nr 18, SUCURSALA TULCEA, Tulcea, TULCEA , 820004

Telefon: +40729399046

BANCA COOPERATISTA DELTACOOP TULCEA

AgentDeschis până la 16:30

Adresă: Municipiul Tulcea Str Babadag, 19 BL 11 ETAJ P JUDET TULCEA, Municipiul Tulcea, TULCEA , 820004

POSTA ROMANA

AgentDeschis până la 20:00

Adresă: Str Isaccei Nr 57 Blpelican Nr126, TULCEA 3 GH2, Tulcea, TULCEA , 820241

Telefon: +40213147912

POSTA ROMANA

AgentDeschis până la 20:30

Adresă: Str Babadag Nr 5, TULCEA 1, Tulcea, TULCEA , 820004

Telefon: +40213147912

GIMAV HOUSE TULCEA

AgentDeschis până la 18:00

Adresă: Strada Isaccei Nr 12 Complex 2, C1 SPATIU DE PRODUCTIE, Tulcea

Telefon: +40747130116

CARPATI EXCHANGE IMPEX 2

AgentDeschis până la 20:00

Adresă: Str Babadag Nr 3 Parter, Tulcea, TULCEA , 820004

Telefon: +40312242212

RUSU VALERIA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA

AgentDeschis până la 21:00

Adresă: Strada Eternitatii Nr 35, Tulcea, TULCEA , 820096

BSG AMANET AND EXCHANGE

AgentDeschis până la 19:15

Adresă: Str Isaccei Nr 12, AGENTIA TULCEA 01, Tulcea, TULCEA , 820169

Probleme întâlnite și Soluții pentru Western Union Tulcea

În ciuda eforturilor Western Union Tulcea de a oferi servicii fiabile, pot apărea uneori probleme în timpul unui transfer de bani. Acestea pot include întârzieri în procesare, greșeli în detaliile tranzacției sau dificultăți întâmpinate de către destinatar în obținerea banilor.

În cazul în care întâmpini o problemă, este important să contactezi imediat serviciul lor de relații cu clienții pentru a primi asistență și a rezolva situația cât mai rapid posibil. Western Union Tulcea are proceduri și politici bine stabilite pentru gestionarea reclamațiilor și a problemelor clienților și își asumă responsabilitatea pentru orice greșeală sau defecțiune a serviciului.

Timpul de Procesare și Livrare pentru transfer bani Western Union Tulcea

Timpul de procesare și livrare a transferurilor de bani prin Western Union poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv țara de origine și destinație, metoda de transfer și politica specifică a agenției sau a partenerului de la care efectuezi transferul.

Agentii Western Union Tulcea. În general, transferurile de numerar din Tulcea sau catre Tulcea pot fi disponibile pentru ridicare în câteva minute sau câteva ore de la efectuarea tranzacției, în funcție de programul de lucru al agenției respective. Transferurile online sau prin intermediul aplicațiilor mobile pot dura mai mult, în funcție de timpul necesar pentru procesarea tranzacției și pentru aprobarea și verificarea detaliilor de securitate.

Intrebari frecvente despre Western Union Tulcea

1. Cât timp stau banii la Western Union Tulcea?

Banii transferați prin Western Union Tulcea pot fi disponibili pentru ridicare în funcție de politica specifică a agenției sau a partenerului de la care efectuezi transferul. În general, transferurile de numerar pot fi ridicate în câteva minute sau câteva ore de la efectuarea tranzacției, în funcție de programul de lucru al agenției respective.

2. Ce se întâmplă dacă nu ridici banii de la Western Union Tulcea?

Dacă banii nu sunt ridicați de către destinatar într-un anumit interval de timp, aceștia pot fi returnați expeditorului sau pot fi reținuți în sistemul Western Union pentru o perioadă specificată, după care pot fi disponibili pentru retragere sau pot fi supuși altor proceduri.

3. De ce te blochează Western Union Tulcea?

Western Union poate bloca un cont sau o tranzacție în cazul în care sunt identificate activități suspecte sau potențial frauduloase. De asemenea, conturile pot fi blocate din motive de securitate sau în urma unor solicitări legale.

4. Unde găsesc Western Union Tulcea?

Western Union are o rețea vastă de agenții și parteneri în întreaga lume. Poți găsi agenții Western Union în magazine, bănci, oficii poștale și alte locații convenabile.

5. În cât timp ajung banii prin Western Union?

Banii transferați prin Western Union pot ajunge la destinație în câteva minute sau câteva ore, în funcție de metoda de transfer și de politicile specifice ale agenției sau ale partenerului.

6. În cât timp poți ridica banii de la Western Union Tulcea?

Agentii Western Union Tulcea. Banii transferați prin Western Union pot fi ridicați în funcție de programul de lucru al agenției din Tulcea, Sulina, Isaccea, Măcin, Babadag sau al partenerului de la care ai efectuat transferul. De obicei, aceștia sunt disponibili pentru ridicare imediat după finalizarea tranzacției.

7. Ce bănci au Western Union in Tulcea?

Western Union colaborează cu o gamă largă de bănci și instituții financiare din întreaga lume. Pentru a afla care sunt băncile partenere cu Western Union în zona ta, poți consulta site-ul lor oficial sau poți verifica direct la sucursalele bancare locale.

8. În cât timp poți scoate banii de la Western Union de pe raza judetului Tulcea?

Banii transferați prin Western Union pot fi retrasi imediat după ce sunt disponibili pentru ridicare, în funcție de programul de lucru al agenției sau al partenerului de la care ai efectuat transferul.

9. Cât stau banii la Western Union Tulcea?

Banii transferați prin Western Union pot sta disponibili pentru ridicare o perioadă specificată, după care pot fi returnați expeditorului sau pot fi reținuți în sistemul Western Union pentru alte proceduri.

Concluzie despre Agentii Western Union Tulcea

Western Union rămâne o alegere populară și de încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume care doresc să trimită și să primească bani rapid și în siguranță. Cu o rețea extinsă de agenții și parteneri, servicii variate și un angajament față de calitate și transparență, Western Union continuă să fie o soluție de încredere pentru transferurile de bani internaționale. Asigură-te că ești informat cu privire la comisioane, probleme potențiale și timpul de procesare înainte de a efectua un transfer pentru a avea o experiență cât mai plăcută și fără probleme. Agentii Western Union Tulcea.

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Date de contact recente

Contacte populare