AcasăDiverseCreare Cont de Netflix Gratuit

Creare Cont de Netflix Gratuit

publicitate

Creare Cont de Netflix Gratuit: Ghid Complet și Sfaturi Utile

Creare Cont de Netflix Gratuit. Netflix este una dintre cele mai mari și mai populare platforme de streaming video din lume, oferind o gamă variată de filme, seriale, documentare și programe pentru copii.

Cu o bibliotecă extinsă și conținut original de înaltă calitate, Netflix a devenit indispensabil pentru milioane de utilizatori. Deși serviciul este pe bază de abonament, mulți utilizatori sunt interesați de modalitățile de a crea un cont de Netflix gratuit. Acest articol detaliat și unic va explora toate aspectele legate de crearea unui cont de Netflix gratuit, oferind sfaturi și trucuri utile pentru a vă bucura de conținutul Netflix fără costuri suplimentare.

publicitate

Cum Funcționează Netflix?

Înainte de a explora modalitățile de a obține acces gratuit la Netflix, este important să înțelegeți cum funcționează serviciul. Netflix oferă diferite planuri de abonament care variază în funcție de calitatea video și numărul de dispozitive pe care le puteți folosi simultan.

publicitate
 • Plan de bază: Acest plan permite streaming pe un singur dispozitiv la un moment dat, în definiție standard (SD).
 • Plan standard: Acest plan permite streaming pe două dispozitive simultan și oferă conținut în high definition (HD).
 • Plan premium: Acest plan permite streaming pe patru dispozitive simultan și oferă conținut în ultra high definition (UHD) atunci când este disponibil. Creare Cont de Netflix Gratuit.

Crearea unui Cont de Netflix complet gratuit

Pentru a crea un cont de Netflix, urmați acești pași simpli:

publicitate
 1. Accesați Site-ul Netflix: Deschideți browser-ul și accesați Netflix.
 2. Începeți Procesul de Înregistrare: Faceți clic pe butonul „Join Now” sau „Sign Up” pentru a începe procesul de înregistrare.
 3. Introduceți Adresa de Email: Introduceți o adresă de email validă și apăsați „Continue”.
 4. Creați o Parolă: Configurați o parolă sigură pentru contul dvs.
 5. Selectați Planul: Alegeți planul de abonament care vi se potrivește cel mai bine. Deși este necesar să selectați un plan în acest pas, există modalități de a obține o perioadă de încercare gratuită.
 6. Introduceți Detalii de Plată: Introduceți detaliile de plată pentru a finaliza înregistrarea. Netflix oferă o perioadă de încercare gratuită pentru noii utilizatori, iar plata va fi efectuată doar după expirarea acestei perioade, dacă nu anulați abonamentul.

Metode pentru a Obține Netflix Gratuit

Creare Cont de Netflix Gratuit. Există mai multe modalități prin care puteți obține acces gratuit la Netflix. Acestea variază de la perioade de încercare gratuită la oferte promoționale și partajarea contului cu prietenii sau familia. Iată câteva dintre cele mai populare metode:

publicitate

1. Perioada de Încercare Gratuită

Netflix oferă adesea o perioadă de încercare gratuită pentru noii utilizatori. Aceasta este o modalitate excelentă de a testa serviciul înainte de a decide dacă doriți să continuați cu un abonament plătit.

publicitate
 • Cum Funcționează: Perioada de încercare gratuită durează de obicei 30 de zile. În timpul acestei perioade, aveți acces complet la toate funcțiile și conținutul Netflix.
 • Ce Trebuie Să Faceți: Înregistrați-vă pentru un cont nou și selectați planul dorit. Introduceți detaliile de plată, dar asigurați-vă că anulați abonamentul înainte de expirarea perioadei de încercare gratuită dacă nu doriți să fiți taxat.

2. Partajarea Contului pe mai multe dispozitive

Partajarea unui cont de Netflix cu prietenii sau familia este o altă modalitate comună de a obține acces gratuit la serviciu.

 • Cum Funcționează: Netflix permite utilizatorilor să creeze profiluri multiple sub un singur cont, fiecare cu propriile preferințe și setări. În funcție de planul ales, puteți partaja contul cu până la patru persoane.
 • Ce Trebuie Să Faceți: Dacă cunoașteți pe cineva care are deja un abonament Netflix, îi puteți cere să partajeze contul cu dvs. Asigurați-vă că nu depășiți limita de dispozitive simultane pentru a evita problemele.

3. Oferte Promoționale

Creare Cont de Netflix Gratuit. Ocazional, Netflix oferă promoții speciale sau colaborează cu alte companii pentru a oferi acces gratuit la serviciu.

 • Cum Funcționează: Aceste promoții pot include abonamente gratuite oferite ca parte a unui pachet de servicii sau oferte speciale disponibile pentru anumite achiziții.
 • Ce Trebuie Să Faceți: Fiți atenți la ofertele promoționale disponibile în zona dvs. și profitați de acestea atunci când sunt disponibile. Aceste oferte pot varia în funcție de regiune și parteneriatele încheiate de Netflix.

4. Utilizarea Cardurilor Cadou Netflix

Cardurile cadou Netflix pot fi achiziționate din diverse magazine și pot fi utilizate pentru a acoperi costul abonamentului.

 • Cum Funcționează: Cardurile cadou pot fi utilizate pentru a adăuga credit la contul dvs. Netflix, permițându-vă să vizionați conținut fără a utiliza propriul card de credit sau debit.
 • Ce Trebuie Să Faceți: Cumpărați un card cadou Netflix dintr-un magazin fizic sau online. Răscumpărați cardul cadou în contul dvs. Netflix urmând instrucțiunile de pe card.

Anularea Abonamentului Netflix

Dacă ați folosit o perioadă de încercare gratuită sau ați beneficiat de o promoție și nu doriți să continuați cu un abonament plătit, este important să știți cum să anulați abonamentul înainte de a fi taxat.

 1. Accesați Contul Netflix: Conectați-vă la contul dvs. Netflix.
 2. Accesați Setările de Cont: Faceți clic pe pictograma profilului din colțul din dreapta sus și selectați „Account” (Cont).
 3. Anulați Abonamentul: Găsiți secțiunea „Membership & Billing” (Abonament și Facturare) și faceți clic pe „Cancel Membership” (Anulează Abonamentul).
 4. Confirmați Anularea: Urmați instrucțiunile pentru a confirma anularea. Veți avea în continuare acces la Netflix până la sfârșitul perioadei de facturare curente.

Alternative la Netflix

Creare Cont de Netflix Gratuit. Dacă nu reușiți să obțineți acces gratuit la Netflix sau doriți să explorați alte opțiuni, există și alte servicii de streaming care oferă conținut similar și perioade de încercare gratuită. Iată câteva dintre acestea:

1. Amazon Prime Video

Amazon Prime Video oferă o vastă colecție de filme, seriale și conținut original. Serviciul este inclus în abonamentul Amazon Prime, care oferă și alte beneficii, cum ar fi livrări rapide și acces la muzică și cărți electronice.

 • Perioada de Încercare Gratuită: Amazon Prime Video oferă o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile pentru noii utilizatori.
 • Accesare: Accesați Amazon Prime Video pentru a începe perioada de încercare gratuită.

2. Disney+

Disney+ este o platformă de streaming populară care oferă conținut de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic. Este ideală pentru familii și fanii francizelor Disney.

 • Perioada de Încercare Gratuită: Disney+ oferă uneori o perioadă de încercare gratuită de 7 zile pentru noii utilizatori.
 • Accesare: Accesați Disney+ pentru a verifica disponibilitatea perioadei de încercare gratuită.

3. HBO Max

HBO Max oferă o selecție vastă de filme, seriale și conținut original HBO, inclusiv seriale populare precum Game of Thrones și Westworld.

 • Perioada de Încercare Gratuită: HBO Max oferă o perioadă de încercare gratuită de 7 zile pentru noii utilizatori.
 • Accesare: Accesați HBO Max pentru a începe perioada de încercare gratuită.

4. Apple TV+

Apple TV+ oferă conținut original de înaltă calitate, incluzând seriale, filme și documentare. Este cunoscut pentru producțiile sale exclusive și calitatea înaltă a conținutului.

 • Perioada de Încercare Gratuită: Apple TV+ oferă o perioadă de încercare gratuită de 7 zile pentru noii utilizatori.
 • Accesare: Accesați Apple TV+ pentru a începe perioada de încercare gratuită.

Sfaturi pentru Utilizarea Netflix

Creare Cont de Netflix Gratuit. Pentru a beneficia la maximum de abonamentul dvs. Netflix, fie că este gratuit sau plătit, urmați aceste sfaturi utile:

 1. Creați Profiluri Multiple:
  • Dacă partajați contul cu familia sau prietenii, creați profiluri individuale pentru fiecare utilizator. Acest lucru permite recomandări personalizate și păstrează preferințele de vizionare separate.
 2. Folosiți Funcția de Descărcare:
  • Descărcați filmele și serialele preferate pentru vizionare offline. Aceasta este o funcție utilă pentru călătorii sau atunci când nu aveți acces la internet.
 3. Explorați Conținutul Internațional:
  • Netflix oferă o gamă variată de conținut internațional. Explorați filme și seriale din alte țări pentru a descoperi noi preferințe și a vă bucura de diversitate culturală.
 4. Profitați de Funcția de Căutare Avansată:
  • Utilizați funcția de căutare avansată pentru a găsi conținut specific, cum ar fi filme bazate pe un anumit gen, regizor sau actor. Acest lucru vă poate ajuta să găsiți rapid ceva ce vă place.
 5. Configurați Controlul Parental:
  • Dacă aveți copii, utilizați funcțiile de control parental pentru a restricționa accesul la conținut neadecvat și pentru a asigura o experiență de vizionare sigură pentru cei mici.

Concluzie despre creare cont de Netflix gratuit

Crearea unui cont de Netflix gratuit este posibilă prin mai multe metode, cum ar fi perioadele de încercare gratuită, partajarea contului, ofertele promoționale și utilizarea cardurilor cadou. În plus, există alternative la Netflix care oferă și ele perioade de încercare gratuită și conținut variat.

Urmând sfaturile prezentate în acest articol, puteți să vă bucurați de o experiență de vizionare optimizată și să explorați toate avantajele oferite de Netflix și alte servicii de streaming. Asigurați-vă că anulați abonamentele înainte de expirarea perioadelor de încercare gratuită pentru a evita costurile neașteptate și pentru a beneficia pe deplin de ofertele disponibile. Creare Cont de Netflix Gratuit.

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Date de contact recente

Contacte populare