AcasăFirme curieratTelefon Sameday Cluj

Telefon Sameday Cluj

publicitate

Telefon Sameday Cluj. Reclamatii. Urmarire colet. Easybox si Adresa

Telefon Sameday Cluj. Într-o lume în continuă mișcare, în care timpul devine din ce în ce mai prețios, serviciile de curierat rapid și eficient devin tot mai esențiale. Sameday Cluj, în special filiala Sameday Cluj, se remarcă ca un jucător de frunte în domeniu, oferind servicii de înaltă calitate și soluții inovatoare pentru clienții din întreaga România.

Despre Sameday Cluj

Sameday Cluj este o companie de curierat cu o reputație remarcabilă în România, cunoscută pentru profesionalismul și devotamentul său față de clienți. Cu o experiență solidă în domeniul curieratului și o rețea bine dezvoltată, Sameday Cluj se diferențiază prin servicii variate și orientate spre nevoile clienților săi.

publicitate

Servicii de Top

Telefon Sameday Cluj.  Sameday Cluj oferă o gamă largă de servicii de curierat, adaptate atât clienților individuali, cât și companiilor. Printre cele mai notabile servicii se numără:

publicitate

1. Livrare în aceeași zi

Sameday Cluj este specializată în livrarea în aceeași zi, asigurând astfel că mărfurile ajung la destinație în timp util. Această opțiune este deosebit de importantă pentru clienții care depind de livrări rapide pentru a-și menține afacerile în funcțiune.

publicitate

2. Soluții personalizate pentru afaceri din CLUJ

Companiile beneficiază de soluții personalizate pentru gestionarea logisticii și a livrărilor. Sameday Cluj oferă planificare rutelor, gestionarea depozitelor și servicii de livrare programată pentru a ajuta afacerile să-și optimizeze operațiunile.

publicitate

3. Urgențe medicale in CLUJ

Sameday Cluj oferă servicii de transport de urgență pentru produse medicale și alte materiale sensibile la timp. Acest aspect este vital pentru instituțiile medicale și pentru pacienții care depind de livrări rapide.

publicitate

4. Responsabilitate socială și mediu in CLUJ

Compania este angajată în reducerea impactului său asupra mediului înconjurător prin utilizarea de tehnologii avansate pentru planificarea rutelor și optimizarea traseelor, contribuind astfel la reducerea emisiilor de carbon.

Modalitati de contact Sameday Cluj

Telefon Sameday Cluj. Pentru a contacta Sameday Courier, puteți utiliza următoarele informații de contact:

  • Telefon Sameday Cluj: 021 – 637.06.60
  • Email Sameday Cluj: [email protected]
  • Fax Sameday Cluj: 021 – 637.06.61
  • Adresa punct de ridicare colete in Cluj: Str. Sesului Nr.2 ,Com. Apahida, jud. Cluj
  • Program: L-V:09:00-18:00

Echipa de suport pentru clienți este disponibilă de luni până vineri, în intervalul 09:00-17:00, pentru a vă răspunde la orice întrebări sau solicitări aveți. Puteți suna la numărul de telefon de mai sus sau puteți trimite un email la adresa de email furnizată pentru a obține asistență sau informații suplimentare despre serviciile și soluțiile oferite de Sameday Courier.

Urmărirea Coletelor transmise prin Sameday Cluj

Un aspect esențial al serviciilor Sameday Cluj este sistemul lor de urmărire a coletelor, care adaugă un nivel de transparență și control asupra livrărilor. Clienții pot monitoriza stadiul și locația coletelor lor în timp real, indiferent dacă trimit sau primesc colete. Acest lucru este deosebit de util pentru planificarea și gestionarea operațiunilor.

Easybox Cluj. O Soluție Convenabilă

Sameday Cluj  oferă și serviciul Easybox, o soluție convenabilă pentru ridicarea coletelor. Prin intermediul rețelei de puncte de ridicare automată amplasate în locații strategice, clienții pot alege să livreze coletele la un Easybox și să le ridice atunci când au disponibilitate, eliminând astfel așteptarea la domiciliu.

Întrebări Frecvente despre Utilizarea Sameday Courier și SAMEDAY App

1. Ce AWB-uri sunt vizibile în aplicația SAMEDAY App?

În aplicația SAMEDAY App, veți putea vizualiza AWB-urile (Air Waybill) care sunt asociate cu comenzile pe care le-ați plasat sau cu livrările pe care le așteptați. Aceste AWB-uri vă permit să monitorizați starea și progresul fiecărui colet în timp real, să aflați când a fost preluat de curier, când a fost livrat sau dacă este în proces de tranzit.

2. Cum pot vedea în timp real traseul curierului?

Telefon Sameday Cluj. Pentru a vizualiza în timp real traseul curierului care livrează coletul dvs., trebuie să deschideți aplicația SAMEDAY App și să introduceți AWB-ul sau numărul de comandă asociat coletului. Apoi, veți putea urmări poziția exactă a curierului pe hartă și veți primi informații actualizate cu privire la progresul livrării.

3. Cum pot plăti un colet cu cardul?

Pentru a plăti un colet cu cardul, puteți folosi opțiunea de plată online oferită de Sameday Courier atunci când plasați comanda. În plus, în cazul în care doriți să plătiți coletul la livrare cu cardul, puteți informa curierul și veți putea efectua plata direct la momentul livrării.

4. Cum pot prelungi termenul de păstrare în easybox?

Pentru a prelungi termenul de păstrare a unui colet într-un Easybox, trebuie să contactați echipa de suport a Sameday Courier prin telefon sau email și să furnizați detaliile coletului, inclusiv numărul AWB-ului. Aceștia vă vor ghida prin procesul de prelungire și vă vor oferi informații suplimentare despre costurile asociate cu prelungirea termenului.

5. Cum pot trimite colete cu SAMEDAY easyway?

Pentru a trimite colete cu SAMEDAY easyway, trebuie să contactați Sameday Courier prin telefon sau email pentru a iniția procesul de trimitere. Aceștia vă vor furniza toate detaliile necesare despre procedura de expediere, costuri și documentele necesare pentru a efectua trimiterea cu succes.

6. Cât mă costă să trimit un colet cu SAMEDAY easyway?

Costul de trimitere a unui colet cu SAMEDAY easyway poate varia în funcție de dimensiunea, greutatea și destinația coletului. Pentru a obține o cotă de preț exactă, vă recomandăm să contactați Sameday Courier și să furnizați detaliile coletului pe care doriți să-l trimiteți.

7. PIN-ul introdus este incorect. Cum procedez?

Dacă ați introdus un PIN incorect sau aveți probleme cu autentificarea în aplicația SAMEDAY App, vă recomandăm să încercați din nou asigurându-vă că introduceți corect PIN-ul. Dacă problema persistă, puteți să contactați echipa de suport pentru asistență suplimentară.

8. Cum pot afla unde se află coletul meu?

Pentru a afla locația actuală a coletului dvs., puteți utiliza aplicația SAMEDAY App sau să contactați echipa de suport a Sameday Courier prin telefon sau email. Aceștia vă vor furniza informații actualizate despre starea și poziția coletului dvs.

9. Am optat pentru opțiunea de retur în easybox. Ce trebuie să știu?

Dacă ați optat pentru opțiunea de retur într-un Easybox, este important să urmați instrucțiunile furnizate de Sameday Courier cu privire la procedura de returnare. Asigurați-vă că ambalajul și eticheta coletului sunt în ordine și că respectați termenii și condițiile pentru returnare.

10. Am nevoie de copia unei chitanțe sau modificarea acesteia, pentru plata coletului efectuată la curier. Cum pot intra în posesia ei?

Telefon Sameday Cluj. Pentru a obține o copie a chitanței sau pentru a solicita modificări la aceasta în cazul plății efectuate la curier, vă recomandăm să contactați echipa de suport a Sameday Courier prin telefon sau email. Aceștia vă vor asista și vă vor furniza documentele necesare.

11. Cum procedez în cazul în care doresc să anulez comanda?

Pentru a anula o comandă plasată, vă recomandăm să contactați cât mai repede echipa de suport a Sameday Courier prin telefon sau email și să furnizați detaliile comenzii pe care doriți să o anulați. Aceștia vă vor ghida prin procesul de anulare și vă vor oferi asistență suplimentară în acest sens.

Concluzie despre Sameday Cluj si modalitati de contact aferente

Sameday Cluj, cu accentul său pe profesionalism, inovație și servicii orientate spre nevoile clienților, rămâne un partener de încredere pentru livrări rapide și eficiente în întreaga România. Prin servicii variate, sistem de urmărire a coletelor și soluții convenabile precum Easybox, compania se angajează să ofere experiențe de livrare care să satisfacă și să depășească așteptările clienților săi. Alegeți Sameday Cluj pentru a vă asigura că mărfurile dvs. ajung în siguranță și la timp la destinație.

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Date de contact recente

Contacte populare