AcasăDiverseTotul despre Untold 2024.

Totul despre Untold 2024.

publicitate

Totul despre Untold 2024. Preturi bilete normal si VIP. Artisti. Perioada sau data cand se desfasoara.

Untold 2024. În perioada 8-11 august 2024, Cluj-Napoca va deveni din nou centrul atenției pentru mii de iubitori ai muzicii din întreaga lume, găzduind ediția a 10-a a festivalului Untold. Cu o tradiție deja solidificată ca unul dintre cele mai mari și impresionante festivaluri muzicale din Europa, Untold 2024 promite să ofere o experiență de neuitat printr-un lineup extraordinar și o serie de activități captivante. Aceste patru zile de sărbătoare muzicală și culturală vor transforma Cluj-Napoca într-o metropolă vibrantă, plină de energie și culoare.

Detalii despre Prețurile Biletelor pentru Untold 2024

Participanții la Untold 2024 vor putea intra în atmosferă începând de la ora 16:00, în magnifica locație a Arenelor Sportive din Cluj-Napoca. Organizatorii au pregătit o varietate de bilete pentru a răspunde diverselor cerințe și preferințe ale publicului, oferind astfel o gamă largă de opțiuni.

publicitate

Bilete General Access pentru 4 zile – 922,20 lei

Biletul General Access pentru patru zile oferă acces complet la toate scenele și activitățile festivalului. Acesta este cel mai popular tip de bilet, permițând participanților să se bucure de toate spectacolele și evenimentele din cadrul Untold. Deținătorii acestor bilete vor avea ocazia să exploreze fiecare colț al festivalului și să participe la toate experiențele oferite.

publicitate

Bilete pentru Tineri sub 25 de ani – 806,20 lei

Pentru a încuraja participarea tinerilor, organizatorii au introdus biletele Under 25 la un preț redus. Aceste bilete oferă aceleași beneficii ca și cele General Access, dar la un cost mai accesibil, facilitând astfel accesul la festival pentru tinerii iubitori de muzică.

publicitate

Pachetele de Prietenie – 1612,40 lei

Pentru grupurile de prieteni care doresc să participe împreună la festival, Pachetele de Prietenie reprezintă o opțiune excelentă. Aceste pachete oferă reduceri semnificative atunci când biletele sunt achiziționate în grup, făcând experiența de festival și mai plăcută și accesibilă. Participarea alături de prieteni face ca fiecare moment să fie și mai memorabil.

publicitate

Bilete VIP pentru 4 zile – 2030 lei

Pentru cei care doresc o experiență de neuitat și premium, biletele VIP oferă acces la zone exclusive și beneficii suplimentare. Aceste bilete includ acces preferențial la concerte, zone de relaxare special amenajate, baruri și toalete private, precum și alte servicii de lux. Deținătorii de bilete VIP vor beneficia de un tratament special, asigurând o experiență de festival de neuitat.

publicitate

Bilete Galaxy Backstage pentru 4 zile – 1740 lei

Biletele Galaxy Backstage oferă o perspectivă unică asupra festivalului, permițând participanților să vadă ce se întâmplă în culisele evenimentului și să întâlnească artiștii. Aceste bilete oferă o oportunitate rară de a experimenta festivalul dintr-un unghi diferit și de a trăi momente exclusiviste.

Opțiuni de Cazare Untold 2024 incepad de la 850 lei

Pentru a facilita participarea la festival, organizatorii au pus la dispoziție diverse opțiuni de cazare, începând de la 850 lei. Acestea variază de la hoteluri de lux până la campinguri bine echipate, oferind soluții de cazare care să se potrivească tuturor bugetelor și preferințelor. Participanții pot alege opțiuni de cazare convenabile și confortabile, situate în proximitatea locației festivalului, pentru a se bucura pe deplin de experiența Untold.

Lineup-ul Impresionant al Untold 2024. Ce artisti vor canta?

Untold 2024 promite un spectacol de neuitat printr-un lineup diversificat, care include unii dintre cei mai mari artiști din diverse genuri muzicale.

Lenny Kravitz

Untold 2024. Rockstarul Lenny Kravitz va aduce energia și carisma sa inconfundabilă pe scena Untold, oferind un concert plin de hituri celebre. Cu o carieră impresionantă și o prezență scenică de neegalat, Kravitz va încânta publicul cu piesele sale iconice.

Sam Smith

Sam Smith, câștigător de Oscar, Golden Globe și Grammy, va urca pentru prima dată pe scena Untold, aducând cu el melodiile sale emoționante și vocea sa distinctivă. Prezența sa va adăuga o notă de eleganță și sensibilitate festivalului.

Burna Boy

Artistul nigerian Burna Boy, cunoscut pentru stilul său afro-fusion, va aduce o explozie de energie și ritmuri vibrante. Pasiunea și energia sa vor transforma atmosfera festivalului, oferind un spectacol plin de culoare și vitalitate.

Louis Tomlinson

Louis Tomlinson, fost membru al trupei One Direction, va aduce un val de entuziasm și emoție, interpretând piese care au cucerit inimile fanilor din întreaga lume. Show-ul său va fi cu siguranță unul dintre momentele culminante ale festivalului.

Swedish House Mafia

Renumitul trio de DJ Swedish House Mafia va transforma scena într-un veritabil club de noapte, oferind seturi de muzică electronică care vor ține publicul în mișcare până în zori. Fanii EDM vor fi răsfățați cu mixurile lor inovatoare și captivante.

Martin Garrix

Considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, Martin Garrix va aduce la Untold mixurile sale celebre, asigurând un spectacol electrizant. Publicul va fi captivat de talentul său remarcabil și de energia debordantă.

Tom Grennan

Cunoscut pentru vocea sa unică și melodiile captivante, Tom Grennan va adăuga o notă de soulful pop lineup-ului, oferind momente de respiro și emoție în mijlocul seturilor energice. Interpretările sale vor aduce un plus de profunzime și diversitate muzicală.

Dimitri Vegas & Like Mike

Duo-ul belgian Dimitri Vegas & Like Mike va aduce seturile lor explozive de EDM, cunoscute pentru energia lor debordantă. Fanii muzicii electronice vor avea parte de un spectacol incendiar, plin de surprize și momente intense.

Alok – Untold 2024.

DJ-ul brazilian Alok va aduce ritmuri captivante și efecte vizuale spectaculoase, oferind un spectacol plin de dinamism și inovație. Prezența sa va adăuga un strop de Brazilia la Untold, creând o atmosferă vibrantă și exotică.

Timmy Trumpet

Timmy Trumpet, cunoscut pentru combinația sa unică de trompetă live și DJ-ing, va aduce un spectacol de neuitat, plin de momente surprinzătoare și electrizante. Talentul său de a combina instrumentele tradiționale cu muzica electronică va captiva publicul.

Lost Frequencies

Artistul belgian Lost Frequencies va încânta publicul cu hiturile sale melodioase și seturile de deep house, oferind momente de relaxare și bucurie. Muzica sa va aduce un plus de serenitate și liniște în tumultul festivalului.

Purple Disco Machine

DJ-ul german Purple Disco Machine va încheia lineup-ul cu mixurile sale de disco și house, aducând o atmosferă retro-futuristă care va încheia festivalul într-o notă pozitivă și festivă. Seturile sale vor oferi o încheiere perfectă pentru această ediție spectaculoasă.

Activități și Experiențe unice  la Untold 2024

Untold nu este doar despre muzică, ci și despre o experiență completă oferită participanților. Festivalul este renumit pentru scenografiile sale impresionante, efectele vizuale spectaculoase și atmosfera vibrantă, care transformă fiecare ediție într-o poveste de neuitat.

Scenografiile și Efectele Vizuale

Decorurile elaborate, jocurile de lumini și focurile de artificii sunt esențiale pentru crearea unei atmosfere magice la Untold. Fiecare colț al festivalului este gândit să ofere o experiență vizuală deosebită, transportând participanții într-un univers fantastic. Untold 2024.

Comunitatea și Socializarea

Untold este o ocazie excelentă de a întâlni oameni noi din întreaga lume, de a socializa și de a împărtăși pasiunea comună pentru muzică. Atmosfera prietenoasă și deschisă a festivalului contribuie la formarea unei comunități unite și pline de viață.

Activitățile Extra-Muzicale

Pe lângă concertele de pe scena principală, Untold oferă o varietate de activități și zone de relaxare. Participanții pot explora spații de joacă interactive, standuri cu mâncare și băutură, instalații artistice și multe alte surprize. Aceste activități diversificate asigură o experiență completă și captivantă pentru toți participanții.

Organizarea și Securitatea

Organizarea impecabilă a Untold este recunoscută pentru eficiența și profesionalismul său. Măsurile de securitate bine puse la punct și facilitățile bine întreținute contribuie la o experiență plăcută și fără griji pentru toți participanții. Organizatorii se asigură că fiecare detaliu este atent gândit pentru a oferi o experiență sigură și memorabilă.

Locația Festivalului Untold 2024 in Cluj

Cluj-Napoca adaugă un farmec aparte festivalului Untold. Orașul este renumit pentru viața sa culturală dinamică și ospitalitatea sa, oferind participanților nu doar muzică de calitate, ci și ocazia de a explora un oraș plin de istorie și cultură. Festivalul se desfășoară în Parcul Central și în zona Cluj Arena, oferind un cadru pitoresc și accesibil pentru toți participanții.

Untold 2024 se anunță a fi o ediție de neuitat, cu un lineup impresionant și o varietate de activități și experiențe care vor transforma cele patru zile de festival într-o adevărată sărbătoare a muzicii și a prieteniei. Indiferent dacă ești un veteran al festivalurilor sau un nou-venit, Untold 2024 promite să ofere o experiență de neuitat.

Pentru mai multe informații și pentru a achiziționa bilete, vizitați site-ul oficial untold.com. Pregătiți-vă pentru o ediție memorabilă a Untold, unde muzica, distracția și prietenia se întâlnesc pentru a crea amintiri de neuitat!

Ce date și locație are festivalul Untold 2024?

Untold 2024 se va desfășura între 8 și 11 august în vibrantul oraș Cluj-Napoca, România. Festivalul va avea loc în locația emblematică a Arenelor Sportive, situată în inima orașului. Aceasta este una dintre cele mai impresionante locații pentru evenimente mari din Europa, oferind un cadru spectaculos și accesibil. Cluj-Napoca, cunoscut pentru cultura sa bogată și atmosfera primitoare, va găzdui mii de participanți care vor veni să se bucure de patru zile pline de muzică, activități și experiențe unice. Locația centrală permite vizitatorilor să exploreze orașul și să se bucure de ospitalitatea locală, transformând fiecare zi de festival într-o aventură culturală.

Ce tipuri de bilete sunt disponibile pentru Untold 2024 și care sunt prețurile acestora?

Pentru Untold 2024, organizatorii au pus la dispoziție mai multe tipuri de bilete pentru a satisface diversele nevoi și preferințe ale participanților. Biletul General Access pentru 4 zile costă 922,20 lei și oferă acces complet la toate scenele și activitățile festivalului. Tinerii sub 25 de ani beneficiază de un preț redus de 806,20 lei pentru același tip de acces. Pachetele de prietenie, ideale pentru grupuri, costă 1612,40 lei și oferă reduceri semnificative. Biletele VIP, care includ acces la zone exclusive și beneficii suplimentare, sunt disponibile la 2030 lei. Pentru o experiență și mai specială, biletele Galaxy Backstage costă 1740 lei și oferă acces în culisele festivalului, permițând întâlniri cu artiștii și o perspectivă unică asupra evenimentului.

Care sunt avantajele biletelor VIP la Untold 2024?

Biletele VIP pentru Untold 2024, disponibile la prețul de 2030 lei, oferă o serie de avantaje exclusive care transformă experiența de festival într-una de lux. Deținătorii acestor bilete beneficiază de acces la zonele VIP, care sunt mai puțin aglomerate și oferă o vedere mai bună a scenelor principale. În plus, aceștia se bucură de servicii speciale, cum ar fi baruri și toalete private, acces rapid la intrare, și locuri preferențiale pentru concerte. Facilitățile de lux și atenția personalizată asigură o experiență confortabilă și fără stres. Participanții VIP au, de asemenea, oportunitatea de a participa la evenimente și activități exclusive, oferindu-le o perspectivă unică și memorabilă asupra festivalului. Aceste bilete sunt ideale pentru cei care doresc să experimenteze Untold la cel mai înalt nivel de confort și exclusivitate. Untold 2024.

Cine sunt câțiva dintre artiștii principali care vor performa la Untold 2024?

Lineup-ul Untold 2024 include unii dintre cei mai renumiți artiști din diverse genuri muzicale, asigurând un spectacol de neuitat. Lenny Kravitz, legenda rock, va aduce energia și carisma sa unică pe scenă, oferind un concert electrizant plin de hituri celebre. Sam Smith, câștigător de Oscar, Golden Globe și Grammy, va încânta publicul cu vocea sa distinctivă și melodiile emoționante. Burna Boy, artistul nigerian cunoscut pentru ritmurile sale afro-fusion, va adăuga o notă exotică și vibrantă festivalului.

Louis Tomlinson, fost membru al trupei One Direction, va oferi un spectacol plin de energie și emoție, cucerind fanii cu piesele sale de succes. Swedish House Mafia, renumitul trio de DJ, va transforma scena într-un adevărat club de noapte, cu seturi de muzică electronică care vor ține publicul în mișcare până dimineața. Lineup-ul diversificat asigură că fiecare participant va găsi ceva pe gustul său. Untold 2024.

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Date de contact recente

Contacte populare