AcasăServiciiContact Telekom - Telefon deranjamente

Contact Telekom – Telefon deranjamente

publicitate

Contact Telekom – Telefon deranjamente si reclamatii

Contact Telekom – Telefon deranjamente. Telekom este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații din România. Printr-o gamă variată de servicii, inclusiv internet de mare viteză, televiziune și telefonie mobilă, Telekom și-a construit o reputație solidă pe piața locală. Aceasta se datorează în mare parte stabilității și calității excepționale a serviciilor oferite, ceea ce face din Telekom o alegere preferată de către milioane de români.

Modalități de Contact pentru Relații cu Clienții Telekom

Pentru a răspunde eficient la nevoile și întrebările clienților săi, Telekom oferă multiple modalități de contact, fiecare adaptată diferitelor tipuri de solicitări.

publicitate

Telefon contact Telekom

Apeluri din Rețeaua Telekom România

Contact Telekom – Telefon deranjamente. Clienții Telekom pot beneficia de un serviciu de relații cu clienții gratuit prin intermediul numărului de telefon 1234. Acest număr este destinat exclusiv utilizatorilor din rețeaua Telekom, oferind acces rapid și direct la suport.

publicitate

Telefon contact Telekom – Numere Disponibile în Toate Rețelele Naționale

Pentru utilizatorii care nu fac parte din rețeaua Telekom, există alternative prin numerele 021.404.1234 sau 0766.12.1234. Aceste numere sunt disponibile și gratuite în toate rețelele naționale, asigurând astfel accesibilitate pentru toți utilizatorii, indiferent de rețeaua de telecomunicații pe care o folosesc.

publicitate

Telefon contact Telekom – Apel Fără Așteptare

Telekom oferă și o opțiune pentru clienții care doresc să fie preluați imediat de către un consultant, fără a fi necesară așteptarea la coadă. Acest serviciu este disponibil prin numărul 0903904903, însă apelul va fi taxat cu aproximativ 1.92 Euro. În cazul apelurilor accidentale, clienții vor fi informați despre aceste taxe înainte de a intra în contact cu un consultant.

publicitate

Contact Telekom prin Fax sau Poștă

Pentru cei care preferă metodele tradiționale de comunicare, Telekom pune la dispoziție un număr de fax destinat sesizărilor: +40219255. Acesta este valabil pentru sesizări din orice colț al României, oferind o alternativă fiabilă pentru trimiterea documentelor necesare în cazul unor probleme mai complexe.

publicitate

Contact Telekom pentru Servicii de Internet

Pentru suport dedicat serviciilor de internet, clienții pot apela numărul 021 9890. Acest număr este disponibil de luni până vineri, între orele 09:00 și 18:00, asigurând un interval orar convenabil pentru majoritatea utilizatorilor, astfel încât aceștia să poată primi ajutorul necesar.

Cele Mai Populare Servicii Telekom

Telekom Smart WIFI

Unul dintre cele mai solicitate și apreciate servicii oferite de Telekom este Smart WIFI. Acesta necesită doar un router și o cartelă SIM, utilizând semnalul mobil pentru a furniza conexiune la internet. Smart WIFI este extrem de popular datorită ușurinței de instalare și flexibilității pe care o oferă, fiind o soluție ideală pentru cei care doresc internet de înaltă calitate fără a fi legați de o conexiune fixă.

Televiziune și Internet Telekom

Contact Telekom – Telefon deranjamente. Abonamentele de televiziune de la Telekom sunt deosebit de atractive, oferind acces la peste 100 de canale TV, dintre care minim 30 sunt disponibile în format HD. De asemenea, minim 75 de canale sunt disponibile și pe site-ul oficial al companiei, permițând vizionarea online a conținutului preferat oriunde și oricând.

Adrese Telekom România

Pentru cei care preferă să contacteze direct furnizorul prin corespondență fizică, Telekom are două adrese principale pentru diviziile sale de comunicații și mobile:

 • TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A.: Piața Presei Libere nr. 3-5, Clădirea City Gate, Turnul de Nord, et. 7-18, Sector 1, 013702, București.
 • TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.: Splaiul Independenței nr. 319G, SEMA Parc, Clădirea Atrium House, etajele 1 și 2, Sector 6, 060044, București.

Website-ul Oficial Telekom

Toate informațiile necesare despre serviciile și ofertele Telekom, inclusiv detalii de contact și asistență, pot fi găsite pe site-ul oficial al companiei.

Performanțe și Comunicate de Presă Telekom

Contact Telekom – Telefon deranjamente. Telekom este recunoscut ca al doilea operator național de servicii TV din România, cu 4,7 milioane de abonați, fiind devansat doar de Digi și Vodafone (fostul UPC), care are 800.000 de clienți pe segmentul TV. Numărul de abonamente de telefonie mobilă a crescut la 1,65 milioane în 2020, înregistrând o creștere de aproximativ 6,3% față de 2019.

Pe segmentul de servicii convergente fix-mobil (FMC), Telekom a raportat 931.000 de clienți în 2020, subliniind creșterea continuă și interesul sporit al clienților pentru aceste servicii integrate.

Deranjamente Telekom pentru Servicii (Internet, Televiziune, Telefon Mobil sau Telefon Fix)

Introducere

Telekom România, ca unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații din țară, se angajează să ofere servicii de înaltă calitate clienților săi. Totuși, ca orice furnizor de servicii, pot apărea situații în care utilizatorii întâmpină probleme sau deranjamente legate de internet, televiziune, telefonie mobilă sau telefonie fixă. Pentru a rezolva aceste probleme cât mai rapid și eficient, Telekom pune la dispoziție multiple modalități de contact și suport pentru clienți.

Deranjamente Telekom Romania

Contact Telefonic Telekom pentru reclamatii deranjamente

Deranjamente Internet și Televiziune

Pentru a raporta problemele legate de internet sau televiziune, clienții pot apela numerele dedicate:

 • Deranjamente Telekom la internet: 021 404 1234
 • Deranjamente Telekom la Televiziune: 021 404 1234

Deranjamente Telefon Mobil

Dacă întâmpinați probleme cu serviciile de telefonie mobilă, puteți contacta serviciul de relații cu clienții la:

 • Telefon Telekom Mobil: 0766 12 1234 sau 1234 (număr gratuit pentru utilizatorii Telekom)

Deranjamente Telefon Fix

Contact Telekom – Telefon deranjamente. Pentru probleme legate de telefonia fixă, Telekom pune la dispoziție următorul număr:

 • Telefon Telekom Fix: 021 404 1234

Apel Fără Așteptare

Pentru cei care doresc să fie preluați imediat de un consultant fără a aștepta, Telekom oferă un număr special:

 • Deranjamente Telekom Apel Fără Așteptare: 0903904903

Atenție! Acest serviciu este contra cost, iar apelul va fi taxat cu aproximativ 1.92 Euro. În cazul unui apel din greșeală, veți fi informați despre aceste taxe înainte de a intra în contact cu un consultant.

Contact prin Fax sau Poștă

Pentru cei care preferă metodele tradiționale de raportare a problemelor, Telekom oferă și posibilitatea de a trimite sesizări prin fax:

 • Fax pentru Sesizări: +40219255

Contact prin Email și Website

O altă modalitate eficientă de a raporta deranjamente este prin intermediul emailului sau website-ului oficial al Telekom:

Procedura de Raportare a Deranjamentelor

 1. Identificarea Problemei: Înainte de a contacta Telekom, asigurați-vă că ați identificat corect problema și că aveți la îndemână toate detaliile necesare (de exemplu, numărul contului, detalii despre problemă, eventuale mesaje de eroare etc.).
 2. Contactarea Telekom: Utilizați una dintre metodele de contact menționate anterior pentru a raporta problema. Pentru o rezolvare mai rapidă, este recomandat să folosiți numărul dedicat tipului de problemă pe care o aveți (internet, televiziune, telefon mobil sau telefon fix). Contact Telekom – Telefon deranjamente.
 3. Urmărirea Sesizării: După raportarea problemei, asigurați-vă că primiți un număr de înregistrare a sesizării. Acest număr vă va ajuta să urmăriți stadiul rezolvării problemei și să oferiți referințe suplimentare în cazul în care trebuie să contactați din nou serviciul de relații cu clienții.
 4. Feedback: După rezolvarea problemei, oferiți feedback pentru a ajuta Telekom să își îmbunătățească serviciile. Feedback-ul dvs. este valoros și poate contribui la îmbunătățirea experienței generale a clienților.

Cele Mai Frecvente Probleme și Soluții Telekom

Probleme cu Internetul Telekom

 • Viteză Mică: Verificați dacă există aplicații sau dispozitive care utilizează intens banda de internet. Resetați routerul și verificați setările acestuia. Dacă problema persistă, contactați Telekom pentru suport tehnic.
 • Conexiune Intermitentă: Asigurați-vă că toate cablurile sunt conectate corespunzător. Încercați să schimbați locația routerului pentru a îmbunătăți semnalul. Dacă problema nu se rezolvă, raportați deranjamentul la Telekom.

Probleme cu Televiziunea Telekom

 • Calitate Slabă a Imaginii: Verificați conexiunile cablurilor și asigurați-vă că nu există interferențe. Resetați set-top box-ul sau receptorul. Contactați Telekom dacă problema persistă.
 • Canale Lipsă: Asigurați-vă că abonamentul dvs. include canalele lipsă. Re-scanați canalele pentru a vă asigura că toate sunt disponibile. În caz de eșec, apelați la serviciul de relații cu clienții.

Probleme cu Telefonia Mobilă Telekom

 • Semnal Slab: Verificați setările telefonului și încercați să mutați telefonul într-o zonă cu semnal mai bun. Dacă problema persistă, este posibil să fie necesară o verificare a rețelei de către Telekom.
 • Probleme de Conectare: Resetați telefonul și verificați cartela SIM. Contactați Telekom pentru asistență suplimentară dacă problema nu se rezolvă.

Probleme cu Telefonia Fixă Telekom

 • Lipsa Tonului de Apel: Verificați conexiunile telefonului și asigurați-vă că nu există întreruperi în alimentarea cu energie electrică. Dacă tonul de apel nu revine, raportați problema la Telekom.
 • Calitate Slabă a Sunetului: Asigurați-vă că toate conexiunile sunt solide și că telefonul nu este defect. Contactați serviciul de relații cu clienții pentru ajutor suplimentar.

Contact Telekom – Telefon deranjamente. Telekom România își dedică resursele pentru a oferi servicii de telecomunicații de înaltă calitate și suport eficient pentru toți clienții săi. În cazul apariției unor deranjamente, Telekom oferă multiple canale de comunicare pentru raportarea și rezolvarea problemelor, asigurându-se că fiecare client beneficiază de o experiență pozitivă și de soluții rapide la problemele întâmpinate.

Concluzie despre Contact Telekom

Telekom continuă să fie un pilon principal în domeniul telecomunicațiilor din România, oferind o gamă variată de servicii de înaltă calitate și multiple modalități de contact pentru a răspunde eficient nevoilor clienților săi. Indiferent de necesitățile de telecomunicații, Telekom se străduiește să ofere soluții eficiente și suport adecvat pentru toți utilizatorii săi, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața locală. Contact Telekom – Telefon deranjamente.

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

 1. Mi-a căzut un stâlp al dumneavoastră în curte. Este plin de cabluri. Ce fac ? Îl tai bucăți și îl bag la foc sau veniți să îl ridicați?? Este căzut pe poarta iar firele sunt pe trotuar și pe gard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Date de contact recente

Contacte populare