Realizare site
AcasăFirme curieratTelefon Contact Dragon Star Curier

Telefon Contact Dragon Star Curier

Telefon Contact Dragon Star Curier. Probleme colet intarziat sau anulat. Reclamatii

Telefon Contact Dragon Star Curier. Dragon Star Curier este un nume de încredere în lumea serviciilor de curierat rapid din România. Cu un angajament constant pentru calitate și eficiență, Dragon Star Curier oferă servicii de transport intern de înaltă calitate, iar pentru a facilita o experiență fluidă și eficace pentru clienții săi, oferă o gamă variată de modalități de contact și servicii extinse.

Contact Dragon Star Curier

Atunci când ai nevoie să intri în legătură cu Dragon Star Curier, ai la dispoziție mai multe opțiuni pentru a face acest lucru rapid și eficient.

Telefon Contact Dragon Star Curier. Unul dintre cele mai directe moduri de a obține asistență este să contactezi call center-ul lor, disponibil la numărul de telefon (021) 9501. Echipa de specialiști la call center este pregătită să ofere răspunsuri la întrebările tale și să ofere asistență promptă în orice problemă legată de expedierea sau primirea coletelor tale.

În plus față de numărul de telefon principal, Dragon Star Curier furnizează și alte numere de telefon și fax care pot fi folosite pentru a intra în contact cu ei. Aceste numere sunt: 021-4109085, 021-4109087, și 021-4109088.

Contact online Dragon Star Curier

Dacă preferi să pui o întrebare sau să trimiți o solicitare în scris, ai posibilitatea de a utiliza formularul de contact disponibil pe site-ul lor oficial. Acesta este un mod convenabil de a transmite detaliile tale și de a primi răspunsurile necesare în cel mai scurt timp posibil.

Dragon Star Curier. Telefon Contact Agentii locale in Romania

Telefon Contact Dragon Star Curier. Pentru cei care doresc asistență la nivel local în diverse orașe din România, Dragon Star Curier oferă numere de telefon pentru dispeceratul local, astfel încât să poți lua legătură direct cu echipa din zona ta. Iată câteva dintre aceste numere de contact la nivel local:

 • Constanta: 0760.235.146
 • Ialomita, Calarasi, Tulcea: 021.9501
 • Roman, Vaslui: 0769.017.605
 • Botosani: 0760.235.036
 • Suceava: 0760.235.098
 • Bacau: 0760235169 sau 0760.235.138
 • Iasi: 0760.235.110
 • Cluj-Napoca, Salaj: 0760.235.115
 • Alba: 0760.235.066
 • Oradea: 0760.235.067
 • Satu-Mare: 0760.235.085
 • Brasov, SF. Gheorghe: 0760.235.165
 • Targu Mures, Sovata, Reghin , Sighisoara: 0760.235.073
 • Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Targu Secuiesc, Gheorgheni: 0760.235.074
 • Arad: 0799.505.325
 • Bihor: 0760.235.067
 • Timis, Hunedoara, Caras-Severin: 0760.235.045
 • Sibiu: 0799.505.352
 • Deva, Petrosani: 0799.505.304
 • Bistrita Nasaud: 0760.235.069
 • Arges (Dispecerat Pitesti): 0731.899.148
 • Prahova: 0760.235.046
 • Piatra Neamt: 0760235037
 • Vaslui: 0760235092
 • Barlad: 0738007384
 • Baia-Mare: 0760.235.136
 • Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt: 0760.235.055
 • Valcea: 0760.235.038
 • Braila: 0760.235.084
 • Buzau: 0760.235.088
 • Focsani: 0760.235.087
 • Galati: 0760.235.080

Aceste numere de telefon locale oferă o conexiune directă cu echipa Dragon Star Curier în diferite zone, asigurându-te că poți obține asistență personalizată în funcție de locația ta.

Program expediere colete Dragon Star Curier

Programul de expediere colete Dragon Star Curier are ca limită orară de operare, în general, intervalul 9:00 – 18:00. Pentru detalii specifice legate de programul în zona ta, poți apela serviciul lor de suport pentru clienți din localitatea ta, care îți va oferi informații actualizate.

Un alt aspect important este să fii conștient de greutatea maximă admisă pentru colete, care este de 50 de kilograme conform politicilor Dragon Star Curier. Asigură-te că respectă această limită pentru a facilita manipularea și transportul coletului tău.

Conditii de ambalare si expediere Dragon Star Curier

Condițiile de ambalare și expediere trebuie tratate cu atenție de către expeditori. Expedițiile poștale nu trebuie să depășească 31,5 kilograme sau dimensiunile totale de 270 de centimetri în lungime sau 330 de centimetri în lungime și circumferință combinate. Cu excepția expedierilor pentru care dimensiunea uneia dintre laturi depășește 4 metri, dar dimensiunile celorlalte laturi nu depășesc 20 de centimetri.

Telefon Contact Dragon Star Curier. Ambalajul coletelor trebuie să fie solid, iar conținutul trebuie protejat pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului. Este important să eviți trimiterea de obiecte care ar putea pune în pericol viața oamenilor, a animalelor sau a mijloacelor de transport, sau care ar putea deteriora alte bunuri expediate prin Dragon Star Curier.

Cum fac o reclamatie la Dragon Star Curier

Reclamații și Sesizări la Dragon Star Curier pot fi depuse în mai multe moduri. Orice reclamații trebuie formulate în scris în termen de 6 luni de la data depunerii trimiterii poștale. Acestea pot fi făcute prin e-mail, pe adresa [email protected], prin poștă cu confirmare de primire sau prin depunere directă la sediile lor. Reclamațiile pot fi făcute atât de către expeditor, cât și de către mandatarul acestuia, cu atașarea unei procuri speciale la reclamație, și pot fi formulate și de către destinatar.

Sediul Central Dragon Star Curier se găsește la adresa Calea Bucureștilor nr 1, Otopeni.

Alte informatii Dragon Star Curier

Dragon Star Curier este dedicat în mod constant îmbunătățirii serviciilor lor de curierat și respectă toate normele și regulamentele în vigoare pentru serviciile de curierat rapid din România. Pentru cele mai recente informații despre serviciile lor, te invităm să vizitezi site-ul oficial al companiei la adresa: dragonstarcurier.ro.

În concluzie, Dragon Star Curier oferă nu numai servicii de curierat rapid de înaltă calitate, dar și o varietate de modalități de contact și informații utile pentru a facilita experiența clienților lor. Dacă ești interesat și de alte opțiuni de curierat sau modalități de contact, poți să explorezi și serviciile oferite de Fan Courier în secțiunea lor de call center pentru relații cu clienții

Întrebări frecvente și Informații Utile Dragon Star Curier

Telefon Contact Dragon Star Curier. Înainte de a contacta Dragon Star Curier, este întotdeauna util să consulți secțiunea lor de întrebări frecvente (FAQ). Aici, poți găsi răspunsuri la cele mai comune întrebări și informații esențiale despre serviciile lor. Aceasta îți poate economisi timp și să te ajute să obții răspunsurile căutate mai rapid.

Cât timp se păstrează o expediție abandonată?

Durata de păstrare a unei expediiții abandonate poate varia în funcție de politica specifică a Dragon Star Curier și de circumstanțe. Pentru a obține informații exacte despre durata de păstrare a unei expediiții abandonate, este recomandat să contactezi direct serviciul lor de relații cu clienții.

Care este termenul de arhivare al confirmărilor de primire?

Termenul de arhivare al confirmărilor de primire poate să difere în funcție de reglementările locale și politica Dragon Star Curier. Pentru detalii precise cu privire la termenul de arhivare a confirmărilor de primire, te sfătuim să consulți direct compania sau să verifici politica lor specifică.

Cum plasez o comandă?

Pentru a plasa o comandă cu Dragon Star Curier, trebuie să te adresezi direct departamentului lor de vânzări sau să utilizezi platforma lor online, dacă este disponibilă. Dacă dorești detalii suplimentare despre procesul de plasare a unei comenzi sau serviciile oferite, te poți conecta cu serviciul lor de relații cu clienții pentru asistență.

De ce numărul de AWB primit de la furnizor nu apare în platforma dvs.?

Există diverse motive pentru care numărul AWB primit de la furnizor poate să nu apară în platforma Dragon Star Curier. Aceasta poate include întârzieri în actualizarea informațiilor, erori de introducere a datelor sau alte probleme tehnice. În acest caz, cel mai bine este să contactezi serviciul lor de relații cu clienții pentru a clarifica și rezolva situația.

Aveți livrări în regim de urgență (maxim ora 12.00 a doua zi lucrătoare de la preluarea expediției)? Dacă da, ce taxe suplimentare implică?

Pentru informații exacte despre serviciul de livrare în regim de urgență și eventualele taxe suplimentare, este recomandat să contactezi direct Dragon Star Curier. Aceștia îți vor furniza detalii actuale despre opțiunile de livrare și costuri.

Aveți serviciul On Demand Delivery, care să asigure livrarea într-o dată anume și într-un anumit interval orar?

Telefon Contact Dragon Star Curier. Pentru servicii personalizate de livrare la o dată și interval orar specific, este recomandat să discuți direct cu Dragon Star Curier pentru a verifica disponibilitatea acestor opțiuni și a obține informații detaliate despre modalitatea de utilizare a acestor servicii.

Aveți serviciul Check on Delivery (verificarea coletului/a conținutului) înainte de a achita/sema de primire?

Pentru detalii despre disponibilitatea serviciului de verificare a coletului sau a conținutului înainte de achitare/semnare, este recomandat să contactezi direct Dragon Star Curier. Ei vor putea să îți furnizeze informații specifice despre acest serviciu și modalitățile sale de utilizare.

Cum pot modifica un ramburs?

Pentru a modifica un ramburs, trebuie să contactezi serviciul de relații cu clienții al Dragon Star Curier și să urmezi procedura specifică în funcție de politica lor. Este important să faci această solicitare în timp util pentru a evita întârzieri sau probleme în procesul de livrare și ramburs.

Cum procedăm pentru a modifica adresa de livrare? Cine poate solicita acest lucru: expeditorul și/sau destinatarul?

Modificarea adresei de livrare poate fi solicitată atât de către expeditor, cât și de către destinatar, în funcție de circumstanțe. Pentru a face acest lucru, trebuie să contactezi Dragon Star Curier și să urmezi procedura specifică pentru a realiza modificarea. Asigură-te că această solicitare este făcută în timp util pentru a evita orice probleme de livrare.

Modificarea adresei de livrare în cadrul aceleiași localități se taxează?

Politica de taxare pentru modificarea adresei de livrare în cadrul aceleiași localități poate varia în funcție de Dragon Star Curier. Pentru informații detaliate despre eventualele costuri asociate cu această modificare, te sfătuim să contactezi direct compania.

Cum procedăm pentru a primi pe mail confirmarea expediției?

Pentru a primi confirmarea expediției pe e-mail, trebuie să furnizezi adresa ta de e-mail la momentul plasării comenzii sau să contactezi serviciul de relații cu clienții al Dragon Star Curier pentru a solicita această opțiune. Asigură-te că adresa de e-mail este corectă și verifică folderul de spam sau junk mail dacă nu primești confirmarea. Telefon Contact Dragon Star Curier.

Care este ora maximă la care se poate ridica o comandă?

Orarul maxim pentru ridicarea unei comenzi poate varia în funcție de politica și serviciile oferite de Dragon Star Curier. Este recomandat să te informezi direct la ei pentru a afla specificațiile și condițiile lor referitoare la orarul de ridicare a comenzilor.

Care este ora maximă pentru livrări?

Orarul maxim pentru livrări poate să difere în funcție de serviciul și locația specifică. Pentru a obține informații exacte despre ora maximă pentru livrări, te sfătuim să contactezi direct Dragon Star Curier.

Care este ora maximă pentru înregistrarea unei comenzi?

Ora maximă pentru înregistrarea unei comenzi poate varia în funcție de politica Dragon Star Curier și de serviciul specific. Pentru a plasa o comandă și pentru a afla orarul exact, te sfătuim să contactezi serviciul lor de relații cu clienții.

Care este rolul asigurării expediției și ce riscuri acoperă?

Asigurarea expediției joacă un rol important în protejarea coletului în timpul transportului. Riscurile acoperite pot include daune, pierderi sau furturi. Detaliile specifice ale acoperirii și politicile de asigurare pot varia, deci te sfătuim să contactezi Dragon Star Curier pentru a obține informații complete cu privire la asigurarea expediției lor.

Cum pot returna un colet comandat online și primit prin intermediul DSC?

Procedura de returnare a unui colet comandat online și primit prin intermediul Dragon Star Curier poate varia în funcție de politica companiei și a furnizorului. În general, trebuie să contactezi Dragon Star Curier și furnizorul pentru a iniția procesul de returnare și pentru a respecta procedurile specifice.

Care este valoarea maximă a rambursului cash?

Valoarea maximă a rambursului cash poate varia în funcție de politica specifică a Dragon Star Curier și de serviciul ales. Pentru a afla valoarea maximă a rambursului cash, te sfătuim să verifici informațiile lor actualizate sau să contactezi direct compania.

Cum procedez pentru a renunța la ramburs?

Pentru a renunța la ramburs, trebuie să informezi Dragon Star Curier și să urmezi procedura specifică. Este important să faci această solicitare în timp util pentru a evita eventualele taxe sau probleme legate de procesarea rambursului. Telefon Contact Dragon Star Curier.

De ce nu optimizați trackingul?

Optimizarea trackingului poate depinde de resursele tehnice și strategia companiei Dragon Star Curier. Îmbunătățirile în acest domeniu pot fi în curs sau planificate. Pentru informații actualizate despre trackingul expedierilor, te sfătuim să contactezi direct compania.

Cum pot vizualiza facturile și rambursurile în aplicația DSC Expres?

Pentru a vizualiza facturile și rambursurile în aplicația DSC Expres, trebuie să urmezi instrucțiunile specifice furnizate de Dragon Star Curier sau să contactezi serviciul lor de relații cu clienții pentru asistență. Ei îți vor furniza ghidul sau informațiile necesare pentru accesarea acestor documente.

Pot primi rambursurile atât cash, cât și în cont collector sau trebuie să optez pentru una din cele două variante?

Politica de rambursuri poate varia în funcție de Dragon Star Curier. În unele cazuri, ai opțiunea de a primi rambursurile atât cash, cât și în cont collector, în funcție de preferințele și necesitățile tale. Pentru a clarifica această opțiune, te sfătuim să contactezi direct compania.

Care este timpul de primire a rambursurilor?

Timpul de primire a rambursurilor poate varia în funcție de procedurile specifice ale Dragon Star Curier și de serviciile utilizate. Pentru a obține informații exacte despre timpul de primire a rambursurilor, este recomandat să contactezi direct compania sau să verifici politica lor specifică.

Aveți serviciul Desfacere și verificare colet?

Pentru detalii despre disponibilitatea serviciului de desfacere și verificare a coletului, te sfătuim să contactezi direct Dragon Star Curier. Ei îți vor oferi informații complete despre acest serviciu și modul său de utilizare.

De ce nu putem contacta direct curierul?

Politica Dragon Star Curier poate include restricții privind contactul direct cu curierii pentru a proteja confidențialitatea și siguranța procesului de livrare. În caz de necesitate sau întrebări, este mai eficient să contactezi serviciul de relații cu clienții al companiei, care îți va oferi asistența necesară. Telefon Contact Dragon Star Curier.

Se trimite un mesaj în ziua livrării?

Trimiterea unui mesaj în ziua livrării poate depinde de serviciul specific și procedurile Dragon Star Curier. Pentru a obține informații exacte despre comunicarea din ziua livrării, te sfătuim să verifici cu compania sau să contactezi serviciul lor de relații cu clienții.

Se poate efectua plata cu cardul?

Posibilitatea efectuării plății cu cardul poate depinde de politica specifică a Dragon Star Curier și de serviciul utilizat. Dacă dorești să efectuezi o plată cu cardul, te sfătuim să verifici opțiunile disponibile la momentul plasării comenzii sau să contactezi direct compania pentru a obține informații despre metodele de plată acceptate. Telefon Contact Dragon Star Curier.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Date de contact recente

Contacte populare